طرز تهیه سوفله یونانی

طرز تهیه سوفله یونانی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سوفله یونانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

پیاز خردشده ۱ عدد
سیر خردشده ۱ حبه
گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم
نمک ۳/۴قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱و۱/۴ پیمانه
ماکارونی تیکه‌ای و پنیر پیتزا از هر کدام ۲۴۰ گرم
مارگارین (کره) و روغن زیتون از هر کدام ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر پارمیزان به میزان لازم
روغن جامد ۳ قاشق سوپخوری
فلفل و زردچوبه به میزان لازم
شیر ۱ پیمانه
آرد ۲قاشق سوپخوری
کره ۵۰ گرم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه

پیاز و سیر را در روغن تفت دهید، نمک را به گوشت افزوده چنگ بزنید پس از آن داخل مواد ریخته سرخ کنید تا رنگ قرمز گوشت از بین برود. روغن اضافی را از تابه خارج کرده، رب گوجه فرنگی و زردچوبه را در آن ریخته و تفت داده و کنار بگذارید.

مارگارین را آب کرده، آرد و شیر را در آن ریخته تا غلیظ شود. سپس نمک، فلفل و پنیر پارمیزان را به آن اضافه کنید. ماکارونی را طبق دستور در آب نمک دار بپزید آب آن را خارج کرده و آبکش کنید. تخم مرغ‌ها و مارگارین را به ماکارونی افزوده هم بزنید تا یکنواخت شود. ظرف کم عمق به گنجایش دو لیتر را قدری چرب کنید. اول نصف ماکارونی بعد تمامی گوشت، نصف پنیر پیتزا، بقیه

ماکارونی و سس را بریزید. ظرف را قدری به آرامی تکان داده و بقیه پنیر پیتزا را در سطح آن پخش نموده و با ذراتی از مارگارین تزئین کنید و با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *